BAŞKAN ÇÖMDEN ENGELLİ GENÇLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde engelli gençler ve ailelerle bir araya geldi. Program kapsamında çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Başkan Çömden, çocukların hazırlamış olduğu gösteriyi izledi.

“Engelsiz bir yaşam için engellilerin her zaman yanlarındayız” diyen Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “3 Aralık'ta kutlayacağımız engelliler haftası münasebetiyle burada engelli kardeşlerimize aileleri ile beraber olduk. Tabii bu hizmetlerin alınmasında başta cumhurbaşkanımız olmak üzere devletimize şükranlarımızı iletiyoruz. Engelli kardeşlerimizi toplum hayatına karıştırmaya, sosyal etkinliklere katılmalarını sağlamayı çok önemsiyoruz. Biz belediye olarak bu tür hizmetlerde, faaliyetlerde bulunuyoruz. Onların her türlü isteğini karşılıyoruz. Bundan sonra da karşılamak için tüm taleplerini yerine getireceğiz.” dedi.

Kuyucak Belediyesi olarak yapılan hizmetlerde engelli vatandaşların da bu hizmetlerden faydalanması için gerekli özeni gösterdiklerini ifade eden Başkan Çömden,“Çocuklarımızın aileleri bu zor süreçlerde çocuklarının bu imkanlardan faydalanması için her türlü fedakarlığı yapıyorlar. Belediye olarak da kardeşlerimizin çeşitli faaliyetlerde bulunmasına katkı ve destek sağlıyoruz. Her zaman onların yanındayız. Yaptığımız işlerde onların yaşam alanlarını kolaylaştırıyoruz. Yine aynı şekilde onlarla beraber bu hizmetleri üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Engelli gençler ve aileleri Kuyucak Belediyesi’nin sunmuş olduğu imkanlar ve ziyaretlerinden dolayı Başkan Çömden’e teşekkürlerini dile getirdiler.