KUYUCAK’TA SPORTİF BAŞARI SÜRÜYOR

Kuyucak Belediyesi’nin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa açmış olduğu kurslar meyvelerini vermeye devam ediyor.

Kuyucak’ta hem kulüp hem de okul sporlarında dereceler gelmeye devam ediyor. Kuyucak Belediyespor bünyesinde açılan kurslarda son olarak oryantiring, karate ve masa tenisinde dereceler geldi.

Kuyucak Belediyespor sporcuları okul sporlarında da başarı yakalıyor. Kuyucak Anadolu Lisesi Genç Kızlar Oryantiring Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu. Kuyucak Belediyespor Karate Takımı sporcusu Nuriye Gamze Niyazi katada Türkiye ikincisi oldu. Kuyucak Cengiz Topel İlkokulu Küçük Kızlar Masa Tenisi takımı da yeni kurulmasına rağmen Aydın’da il üçüncüsü olarak Kuyucak’ta başarıyı sürdürdü.

Kuyucak Belediyespor bünyesinde futbol, voleybol, hentbol, karate, taekwondo, jimnastik, masa tenisi, tenis ve oryantiring branşlarında kurslar devam ediyor.

Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “Sporcularımızın yakalamış olduğu başarı ilçemizi gururlandırdı. Kuyucak Belediyesi olarak spora desteğimiz sürecek. Antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ederim” dedi.