KUYUCAK'TA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI

Kuyucak Belediyesi tarafından Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonunda Kurban Bayramı bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, AK Parti Kuyucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Gabalcı, daire amirleri, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personelleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Ertürk, bayramlaşma programında yapmış olduğu konuşmada “Bayramlar yakınlaşma demek. Sevginin ve hoşgörünün ön plana çıktığı güzel günler demek. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, ülkemize zeval vermesin inşallah. Bayramlaşma programımıza katılan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum.  Kuyucak’ı Ege’nin İncisi, Ege’nin Yıldızı yapacağız demiştik 2014 seçimlerinde ve bunu sizlerle beraber başardık. Kuyucak’ta eğitimden spora, etkinliklerden belediye hizmetlerine kadar birçok konuda Türkiye’de örneği olmayan bir ilçe konumuna geldik. Bu başarıların altında yatan bir şey var o da birlik ve beraberliktir. Kuyucak’ta birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok” diye konuştu.

Kuyucak’ta bayramlaşma programı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Pamukören Yaşlı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Horsunlu Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki bayramlaşma programları ile son buldu.