HORSUNLU SOSYAL TESİSLERİ YÜZME KURSLARININ SEZON SONU FİNAL GÖSTERİSİ YAPILDI

Kuyucak Belediyesi’nin bu yıl Horsunlu Mahallesi’nde hizmete açmış olduğu Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde yüzme havuzu kurslarının sezon sonu final gösterileri yapıldı.

Yıllardır devam eden Kuyucak’ta yüzme bilmeyen kalmayacak projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Kuyucak’ta binlerce çocuk Metin Ertürk’ün hayata geçirmiş olduğu proje sayesinde yüzme öğrendi.

Programa Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kuyucak Belediyesi ve Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi’nin iş birliğiyle gerçekleşen kursların sonunda çocuklar sezon sonu final gösterilerinde hünerlerini sergiledi. Çocukların velileri de muhteşem gösterilere alkışlarla destek verdi.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Okulların kapanmasıyla birlikte Kuyucak’ta ilçe merkezimiz, Pamukören ve Horsunlu Mahallelerimizde yüzme kurslarımızı başlattık. Yüzlerce çocuğumuz bu kurslardan faydalandı. Horsunlu’da sezon sonu gösterilerimizin ilkini gerçekleştirdik. Emeği geçen antrenörleri ve öğrencileri tebrik ediyorum” dedi.