BAŞKAN ERTÜRK’TEN PAZARYERİ VE ESNAF ZİYARETİ

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, pazaryeri alıcı ve satıcı vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Pazar tezgahlarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Ertürk’e halk yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Ertürk, “Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip onları dinleyerek bizlerden isteklerini öğrenip, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye özen gösteriyoruz. Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak ve Kuyucak’a değer hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlarla bir araya gelerek halkın her zaman arasında olmaya çalıştığını kaydeden Ertürk, “Her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz ilgi karşısında mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.