BAŞKAN ERTÜRK HORSUNLU SOSYAL TESİSİNİN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Kuyucak belediye başkanı Sayın Metin ERTÜRK, Horsunlu’ da Mayıs 2019 tarihinde başlayan ve son hızıyla devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Toplam 7.000 m2 açık alanı, 974 m2 Çok Amaçlı Kapalı Salonu ile dev bir projenin yapımına adım atıldı. İçerisinde yüzme havuzundan yürüyüş yoluna, kapalı düğün salonundan açık düğün alanına, spor tesislerinden kafeteryaya, çocuk oyun parkından dinlenme tesisine kadar birçok sosyal alanı bulunacak olan bu tesis Horsunlu ve çevre mahallelerden yüzlerce insana sosyal faaliyet imkânı sağlayacak.

Bu dev projenin Horsunlu ’ya yakışır bir tesis olacağını, Belediyenin de yatırımları ile birlikte Kuyucak, bugünkü mükemmel bir şehircilik anlayışıyla donatılmış hale geldiğini dile getiren Başkan ERTÜRK İlçede çalışmaların güzel bir şekilde devam ettiğini, vatandaşlara verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini ekledi.

Copyrigt © 2022 Kuyucak Belediyesi ® Her Hakkı Saklıdır..