KUYUCAK'TA KAHVEHANELER VE TÜM İŞYERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ ( 01.06.2020 )

Aydın'ın Kuyucak İlçesinde Koranavirüs Tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra hizmete açılan kahvehaneler ve tüm işyerleri dezenfekte edildi.

Aydın Kuyucak Belediyesi, Koronavirüs Tedbirleri kapsamında yoğun bir çalışma programı yürütüyor. İlçede tüm işyerleri, kamu binaları dezenfekte edilirken, tüm esnaflar ve vatandaşlar ekipler tarafından sürekli olarak bilgilendiriliyor ve uyarılıyor.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Tüm kurumlarımızla gece gündüz salgın ile mücadele ediyoruz. Tedbirlerimiz şuan en üst seviyede ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediyemiz tarafından uzun bir aradan sonra hizmete açılan kahvehanelerimiz ve işyerlerimiz dezenfekte edildi.Ülke olarak Koronavirüs ile mücadelemizde bugün itibariyle yeni normalleşme sürecine başlıyoruz.Bugün itibariyle faaliyetlerine yeniden başlayan tüm esnaflarımıza hayırlı olsun.Bereketli ve bol kazançlar diliyorum.Sağlığımız için maskemizi takalım.Sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim.” Dedi.

Dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını belirten esnaflar, “İşyerlerimizi uzun bir aradan sonra açtık. Mutluyuz. Kuyucak Belediyesi tarafından dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Bizler de gerekli tedbirleri alacağız. Tüm esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler diliyoruz.” Şeklinde konuştu.