KUYUCAK’TAKİ CAMİLER İBADETE HAZIR HALE GETİRİLDİ ( 28.05.2020 )

Kuyucak Belediyesi tarafından Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe merkezi  ve 36 mahallede ibadete açılacak olan camilerin genel temizliği ve dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Bir süredir kapalı olan camiler, Koronavirüs tedbirleri kapsamında 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte ibadete açılıyor.

Kuyucak Belediyesi tarafından, Koronavirüs salgını nedeniyle 29 Mayıs Cuma günü itibariyle toplu ibadete açılacak olan camilerde vatandaşların daha güvenli bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için camilerin genel temizlikleri yapılarak virüsün etkilerini azaltmak amacıyla dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, Kuyucak’ta yıllardır camilerin temizliğine büyük önem verildiğini ifade ederek “Halkımızın ibadet yaptığı Camilerimiz, Cuma günü toplu ibadete açılacak. Biz de vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile ibadetlerini yapmaları için tüm camilerimizin temizliğini yaptık. Belediyemiz Personelleri tarafından camilerimiz dezenfekte edildi.” dedi.

Yapılan cami temizliklerinden memnun kaldığını belirten vatandaşlar, “ Kuyucak Belediyesi tarafından camilerimiz dezenfekte edildi. Allah nasip ederse 29 Mayıs’ta camilerimiz ibadete açılacak. Rabbim, Kuyucak Belediyesi’ni hizmetlerinden dolayı muvaffak eylesin. Allah Razı Olsun.” Şeklinde konuştu.