KUYUCAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEFERBER OLDU ( 23.05.2020 )

Kuyucak Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle bayramda uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi sokak hayvanlarını unutmadı.

Belediye Personelleri tarafından, sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç kalmaması için beslenme noktalarına mama bırakıldı.

Kuyucak Belediyesi, KoronaVirüs Tedbirleri Kapsamında Temizlik, Hijyen ve Sosyal Destek Çalışmalarının Yanında Sokak Hayvanlarına da Destek olmayı ihmal etmiyor.

Ramazan Bayramı’nda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK'ün  talimatı ile Belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde oluşturulan sokak hayvanları besleme noktalarına mama ve su dağıtıldı.

“Sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanları korumak bizim görevimiz. Bu zor günlerde sokaktaki can dostlarımızı unutmamalıyız.”

Sokak hayvanlarının yiyecek bulmada zorluk yaşamaması için çalışmalara devam ettiklerini belirten Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanları korumak bizim görevimiz. Hayatlarına devam etmeleri için beslenmelerini sağlamamız gerekiyor. Bu zor günlerde sokaktaki can dostlarımızı unutmamalıyız. Can dostlarımızı besliyoruz ve beslemeye devam edeceğiz.