KUYUCAK’TA PAZAR ÖNCESİ PAZAR ALANLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR ( 20.04.2020 )

Koronavirüsle Mücadele Kapsamında, Kuyucak İlçe merkezi ve mahallelerde kurulan semt pazarları öncesinde pazaryeri alanında gerekli dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Koronavirüsle Mücadele Kapsamında Kuyucak Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Kuyucak’ta Salı günü Başaran Mahallesi’nde kurulacak olan pazar öncesinde Pazar alanında dezenfekte çalışmaları yapılarak pazar alanı yıkandı.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında, dezenfeksiyon çalışmalarımız ilçe merkezi ve tüm mahallelerimizde devam etmektedir. Bu kapsamda, kurulacak olan pazaryerlerimizde pazar öncesi dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Pazaryeri alanında yıkama çalışması yaparak vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda  alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. Bunun yanında, İlçe merkezi ve Tüm Mahallelerimizde Kurulan Pazarlarımızda, Pazar Tezgahları Arasında Gerekli Mesafe Korunarak, Tüm Sebze ve Meyveler Poşet İçerisinde, Satıcılar Tarafından Gerekli Hijyen Koşullarına Dikkat Edilerek Satışa Sunuluyor.Vatandaşlarımızın sağlığını korumak amaçlı çalışmalarımız her alanda devam etmektedir.”