KUYUCAKLILAR ERKEN KURULAN PAZARDA İHTİYAÇLARINI KARŞILADI ( 15.04.2020 )

Kuyucak  İlçe Merkezinde Her Hafta Cumartesi Günü Kurulan Semt Pazarı, 18-19 Nisan 2020 Tarihlerinde Uygulanacak Olan Sokağa Çıkma Yasağı Nedeniyle, 18 Nisan Cumartesi Günü Kurulacak Olan Pazar, 15 Nisan Çarşamba Günü kuruldu.

Koronavirüs Tedbirlerinin sıkı bir şekilde uygulandığı pazarda haftasonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı dolayısıyla vatandaşlar ihtiyaçlarını temin etti.

Pazara giriş ve çıkış bölümleri ayrılarak pazara giriş ve çıkışlarda vatandaşlara maske dağıtılarak, dezenfektan ikramı yapıldı. Esnaf ve vatandaşların sosyal mesafeyi korumaları sağlanarak konu hakkında gerekli uyarılar yapıldı.

Pazarın erken kurulmasından memnun kalan vatandaşlar, “Sokağa çıkma yasağından dolayı cumartesi günü olan pazarımız geçen hafta olduğu gibi yine kurulamayacaktı. O yüzden pazarın bugün kurulması çok iyi oldu. Bütün ihtiyaçlarımızı karşıladık.” Şeklinde belirtti.