KUYUCAKLI YARDIMSEVER AİLEDEN “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” KAMPANYASINA BAĞIŞ ( 14.04.2020 )

Kuyucak İlçesi Karapınar Mahallesi’nde oturan 76 yaşındaki Mehmet AYDIN ve 74 Yaşındaki eşi Nurten AYDIN, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyası’na bağışta bulundu.

Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Sokağa Çıkma Sınırlandırılması Getirilen 76 yaşındaki Mehmet AYDIN’ın, eczaneden ilaç  talebinin olması üzerine Kuyucak Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu ve Kuyucak Belediyesi Personelleri Tarafından eczaneden temin edilen ilaçlar kendilerine ulaştırıldı.

İhtiyaçları karşılanan aile “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyası’na bağış yapmak istediklerini söyledi. Mehmet AYDIN ve Nurten AYDIN çifti adına bağışları personeller tarafından bağış hesabına yatırılarak dekontu kendilerine teslim edildi.

Hizmetten memnun  kaldığını belirten Mehmet AYDIN, “Bu zor günlerde bizde milletimiz için elimizden geleni yapmak istedik. Ama evden çıkıp ihtiyacımızı göremiyoruz. Hem ilaçlarımızı getirdiniz hem de bağış yapmamıza vesile oldunuz. Allah sizden de Başkanımızdan da Razı olsun. Allah’ın izniyle bu zor günleri  de geride bırakırız inşallah.” Dedi.