KUYUCAK BELEDİYESİ TARAFINDAN ÜRETİLEN MASKELER, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARA DAĞITILIYOR ( 14.04.2020 )

Dünyayı etkisi altına alan Covid- 19 salgınının artması ile birlikte Kuyucak Belediyesi  personeli ve gönüllü vatandaşlar tarafından maske üretimi yapılıyor.

Koronavirüsle Mücadele Kapsamında, Kuyucak İlçesi Pamukören Kültür Merkezi’nde Belediye tarafından oluşturulan atölyede, vatandaşların sağlığını korumak için hergün maske üretimi yapılmaya devam ediliyor.

Belediye Personeli ve gönüllü vatandaşlar tarafından üretilen maskeler, Koronavirüsle Mücadele Kapsamında ilçe merkezi ve tüm mahallelerde kurulan semt pazarlarında esnaf ve vatandaşlara dağıtılıyor.

“UZUN SÜRELİ KULLANIMA UYGUN OLARAK MASKELER HAZIRLANMAKTADIR.”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Koronavirüs Salgın Hastalığı başladığı günden itibaren belediyemizin bütün birimlerinde tedbirler alınmaktadır. Belediye olarak halkın yoğun bulunduğu yerlerin dezenfekte edilmesinin yanı sıra maske ihtiyacının karşılanması için de çalışma başlattık. Kaliteli kumaş kullanılarak sterilizasyon işlemi yapılmasına ve uzun süreli kullanıma uygun olarak maskeler  hazırlanmaktadır. Bu maskeleri halkımızın sağlığını korumak adına ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Vatandaşlarımız  bu süreçte mümkün olduğunca sokağa çıkmasın. Çıkması halinde ise maskesini mutlaka taksın. Ve kullanılan maske ve eldivenler, sokaklara atılmasın.” Dedi.

Pazaryerinde maske dağıtımından ve sürdürülen diğer çalışmalardan memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, “Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz. Biz de gereken özeni gösteriyoruz. İnşallah bu günleri en kısa sürede atlatırız.” Şeklinde konuştu.