SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KUYUCAK VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU VE KUYUCAK BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE ( 12.04.2020 )

Kuyucak Vefa Sosyal Destek Grubu ve Kuyucak Belediyesi Ekipleri, Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında sokağa çıkma yasağı  ilan edilmesi nedeniyle vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.

İki günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle taleplerini belirten vatandaşların ekmek, temel gıda ve eczane ihtiyaçları ekipler tarafından karşılanmaya devam ediyor.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARI DA UNUTULMADI."

Kuyucak Vefa Sosyal Destek Grubu ve Kuyucak Belediyesi Ekipleri tarafından, Nazilli İlçesi'nde Görev yaptıkları hastanelerden alınan sağlık çalışanları Belediye aracı ile evlerine ulaştırıldı.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, "Koronavirüsün yayılmasını durdurmak için alınan sokağa çıkma yasağı kararı  doğrultusunda, vatandaşlarımızın  ihtiyaçlarını evlerine götürüyoruz. Kuyucak Vefa Sosyal Destek Grubu ve Belediye Ekiplerimiz tarafından, bizlere telefonla ulaşan vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda ekmek,temel gıda maddeleri ve eczane ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor.Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz." dedi.