KUYUCAK’TA KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAK İSTEYEN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLER İÇİN HİBE DESTEĞİ PROJELERİ TESLİM EDİLDİ ( 13.12.2019 )

Aydın Kuyucak İlçesi’nde İŞKUR tarafından “Kendi İşinin Patronu Olmak İsteyen Engelli  ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Projesi”  kapsamında başvuruda bulunan vatandaşlara 2020/1 dönemi projeleri teslim edildi.

Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonunda Gerçekleşen programa Kuyucak Kaymakamı Yılmaz KURT,  Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, AK Parti ilçe Teşkilatı, Nazilli İŞKUR Şube Müdürü Yakup ERGENLİK, Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği  Başkanı ve üyeleri ile birlikte daire amirleri ve vatandaşlar  katılım sağladı.

“AMACIMIZ ,ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ VATANDAŞLARIMIZIN PROJEDEN YARARLANABİLMELERİNİ SAĞLAMAK.”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “İlçemizde İŞKUR  Tarafından Kendi İşinin Patronu Olmak İsteyen Engelli  ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Projesi’nin uygulanmasında emeği geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza , İŞKUR Müdürlüğümüze ve İlçe Kaymakamımız’a teşekkür ediyorum. Amacımız , Engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın projeden yararlanabilmelerini sağlamak.Projelerin hazırlanması konusunda İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemiz her zaman vatandaşlarımızın yanındadır.Engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olarak desteğimizi sürdürüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam etmektedir.” Dedi.