KUYUCAK BELEDİYESİ’NE KADIN ŞURASI’NDA YOĞUN İLGİ ( 11.12.2019 )

Ankara'da  Düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6.Kadın Şurası’nda Kuyucak Belediyesi Standı yoğun İlgi Gördü.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6.Kadın Şurası’nda 81 ilin yerel yönetimlerinin stantlar açıldı.

KUYUCAK BELEDİYESİ STANDI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6.Kadın Şurası’nda Aydın Kuyucak Belediyesi de yer alarak ilçe tanıtımını gerçekleştirdi.

Aydın İli Tanıtım Standında  Kuyucak Belediyesi, Bozdoğan Belediyesi, Koçarlı Belediyesi, Buharkent Belediyesi, Köşk Belediyesi birlikte yer aldı.

Kuyucak Belediye Başkanı ve Kuyucak Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hazırlanan Kuyucak Belediyesi Standına katılımcılar yoğun ilgi göstererek Kuyucak’a ait yerel ürünler hakkında bilgi aldı.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla düzenlenen organizasyon sayesinde Belediyeler hem kendi şehirlerini tanıtma imkânı hem de diğer belediyeler ile bilgi alışverişi yapma imkanı buldu. Kuyucak Belediyesi olarak ilçemize özgü yerel ürünlerimizi, kültürümüzü ve ilçemize kazandırmış olduğumuz hizmetlerimizi  geniş kitlelere tanıtarak organizasyonda yer almaktan gurur duyduk.” dedi

Kuyucak Belediyesi Standında zeytinyağı, incir ve incirden elde edilen ürünler( incir cipsi, incir sirkesi, incir reçeli,incir pekmezi, incir çekirdeği yağı,incir çekirdeği kahvesi), zeytinyağlı incir,ceviz, kestane, tarhana,yer fıstığı,kuru erik,cennet elması kurusu,nar ekşisi,turunç ekşisi,kozalak reçeli,kekik suyu, yöresel bitkiler,yöresel dokuma ürünleri yer aldı.

17 ÜLKEDEN  44 KADIN TEMSİLCİNİN KATILDIĞI ORGANİZASYONDA  BELEDİYE BAŞKANLARI ŞEHİRLERİNİ TANITTILAR

17 ülkeden konuğun ağırlandığı  organizasyonda AK Partili belediyelerin, sıfır atık ve çevreye duyarlı STK’ların ve bazı Bakanlıkların stantları da yer aldı.