KUYUCAK’TA MADALYA TÖRENİ İÇİN GAZİLER BİRARAYA GELDİ ( 06.12.2019 )

Kuyucak Kaymakamı Yılmaz KURT ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, Gaziler ile Biraraya Gelerek Gazilere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyalarını Takdim Etti.

Kuyucak İlçe Merkezindeki Millet Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen programa Kuyucak Kaymakamı Yılmaz KURT , Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, Nazilli Sosyal Hizmet Müdürü Abdülgani KAVAK, Nazilli Gaziler Derneği Başkanı Hasan KARATAŞ ve Gaziler ve Gazi Aileleri katılım sağladı.

Nazilli Gaziler Derneği Başkanı Hasan KARATAŞ’ın konuşmasının ardından Gazi Selahattin YETKİN anılarını paylaştı ve Madalya törenine geçildi.

“GAZİLERİMİZ, ŞANLI TARİHİMİZİN EBEDİ KAHRAMANLARI, DESTANSI TARİHİMİZİN YAŞAYAN ABİDELERİDİR.”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebeԁi kahramanları, ԁestansı tarihimizin уaşaуan abiԁeleri, Türk kahramanlığının, Türk feԁakârlığının ölümsüz ԁestanlarıԁır. Kahraman Gazilerimize Şükranlarımı Sunuyor, Aileleriyle Birlikte Sağlıklı Uzun Ömürler Diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan Tüm Gazilerimizi  rahmetle anıyorum.” Dedi.