KUYUCAK’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI ( 24.11.2019 )

Kuyucak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kuyucak Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması  ile başlayan program Kuyucak Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam etti.

Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk sunma töreninden sonra Kuyucak Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam eden programa Buharkent Kaymakamı Kemal ÜLKÜ, Kuyucak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ÇÖMDEN, daire amirleri ve öğretmenler katılım sağladı.

ÖĞRETMEN  MARŞI SÖYLENDİ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı  ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KARADAĞ’ın  günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından Müzik Öğretmeni Münire Çankaya yönetiminde Öğretmen  Marşı’nın söylenmesi ile devam etti.

Öğretmenler Günü Kutlamaları çerçevesinde İlçede düzenlenen kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü videosu izlendi. Kuyucak Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Seher Serpil Gözen “Öğretmenlik” adlı  şiirini okudu. Türkiye Kupası Futbol Müsabakası’nda Kuyucak’ı temsil eden öğretmenlere hediyelerinin takdim edilmesinden sonra Kuyucak Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencilerinin yer aldığı orotoryo ve öğretmen korosu sunuldu.

Kuyucak Belediyesi tarafından Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda Öğretmenler Günü Kutlama yemeği  ile program sona erdi.