BAŞKAN ERTÜRK OTİZM VE DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU ( 08.10.2019 )

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz KURT, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet PINAR ve Cengiz Topel İlkokulu Müdürü Suat ÇOBAN, Otistik ve Down Sendromlu Çocuklar ve aileleriyle Pamukören Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kuyucak Atatürk İlkokulu ve Cengiz Topel ilkokulu’nda eğitim gören ve Kuyucak Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekiplerince ev ziyaretlerinde tespit edilen Down Sendromlu ve Otizmli çocuklar ve Kuyucak Belediyesi’nin Pamukören Sosyal Tesisleri’nde düzenlemiş olduğu kahvaltı programında bir araya gelerek, ailelerin kaynaşmaları sağlandı.

Kuyucak Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantalarının takdim edilmesinden sonra program sona erdi. Hep birlikte zaman geçiren çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREBİLMEK İÇİN.”

Bu şekilde etkinliklerinin devamlı olarak yapıldığını belirten Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Bu Özel Çocuklarımızın ve Ailelerimizin Her Zaman Yanında Olarak Destek Vermeye Devam Edeceğiz. Her şey çocuklarımızın yüzünü güldürebilmek için. Kahvaltı programımıza katılan özverili ailelerimize teşekkür ederim.” Dedi.

,