KUYUCAK BELEDİYESİ BİR AİLEYE DAHA SAHİP ÇIKTI ( 04.10.2019 )

Kuyucak Belediyesi kimsesiz ve yardıma muhtaç ailenin yüzünü güldürdü.

Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından  yardıma muhtaç olduğu tespit edilen eşinden ayrı yaşayan ve kalacak yeri olmayan Nursel ORAL’a Kuyucak Belediyesi tarafından sahip çıkıldı. Biri 11 diğeri 5 yaşında iki erkek çocuğu ile ortada kalan anneye Pamukören Mahallesinden ev bulunarak ev eşyası olarak kanepe, halı, battaniye, yorgan, mutfak eşyası, çocuklara birer baza, yatak ve aileye kıyafet  ve gıda yardımı  yapıldı. Hiç bir eşyası olmayan aileye yeni bir yuva kuruldu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan aileye yardım bağlanması konusunda iş ve işlemlerde belediye tarafından yardımcı olundu.

ANNE VE ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLÜYOR VE GELECEĞE DAHA GÜVENLE BAKIYORLAR

Anne Nursel ORAL, “Allah, Metin Başkanımız’dan razı olsun. Bizlere sahip çıktı. Kuyucak Belediyesi olarak iki çocuğumla bize sıcak bir yuva kurup çocuklarımın yüzünü güldürdü. Artık geleceğe daha umutlu bakıyorum. Allah, Metin Başkanımız’ı başımızdan eksik etmesin. Kendisine minnettarım.” Dedi.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Bir ailenin daha yüzünü güldürdük. Mutluyuz. Aileye yardımlarımız  belediyemiz tarafından devam edecektir.” Dedi.