BAŞKAN ERTÜRK, GÖNÜLLER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR ( 26.09.2019 )

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, ilçe merkezi ve tüm mahallelerdeki vatandaşları evinde ziyaret ederek gönüller kazanmaya devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunan Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, Kuyucak İlçe merkezi ve tüm mahallelerde hasta,yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onların ihtiyaç ve isteklerini yerinde dinleyen Başkan ERTÜRK, vatandaşların hayır dualarını alıyor.

“VATANDAŞLARIMIZDAN GÖRMÜŞ OLDUĞUMUZ BU SEVGİ VE ALDIĞIMIZ HAYIR DUALARI BİZLERE GÜÇ VERİYOR.”

Misafir olduğu her evde güleryüz ve  memnuniyet ile karşılanan Başkan ERTÜRK, “Halka Hizmet Hakk’ a Hizmettir” anlayışıyla vatandaşlarımızın istek ve sorunlarına yönelik hızlı çözümler üretmek için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan görmüş olduğumuz sevgi ve aldığımız hayır duaları bizlere güç veriyor.” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZLERİ UNUTMUYOR  DERTLERİMİZİ DİNLİYOR. ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.”

Kuyucak Merkez Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Müşerref ASLANYÜREK (75 ), ERTÜRK’ün ziyaretinden memnun kaldığını belirterek  “Başkanımız bizleri unutmuyor dertlerimizi dinliyor. Allah ondan razı olsun.“ Dedi.