BAŞKAN ERTÜRK'E İLKÖĞRETİM HAFTASI ZİYARETİ ( 09.09.2019 )

BAŞKAN ERTÜRK'E İLKÖĞRETİM HAFTASI ZİYARETİ

Kuyucak Milli Eğitim Müdürü Mehmet KARADAĞ, Ertuğrul Gazi İlkokulu Müdürü Özer GÜLER, Ertuğrul Gazi İlkokulu Öğretmenlerinden Mehmet Ali YEŞİLDAĞ, Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK'ü makamında ziyaret etti.

İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kuyucak Milli Eğitim Müdürü Mehmet KARADAĞ, Ertuğrul Gazi İlkokulu Müdürü Özer GÜLER, Ertuğrul Gazi İlkokulu Öğretmenlerinden Mehmet Ali YEŞİLDAĞ, Ömer Eren LAFÇI ve Selime İNCE isimli öğrenciler, Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK'ü makamında ziyaret etti.Ziyaret esnasında öğrenciler Başkan ERTÜRK'e çiçek hediye etti.

"İLKÖĞRETİM,ATATÜRK’ÜN DEDİĞİ GİBİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN TEMELİDİR."

Başkan ERTÜRK, "İlköğretim; okumanın, anlamanın, görmenin ve görebildiğinden anlam çıkarmanın, ders almanın, düşünmenin, zekayı terbiye etmenin yani kültürün temellerinin atıldığı yerdir. İlköğretim,Atatürk’ün dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin temelidir. 2019-2020 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, size ve tüm öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.