KUYUCAK HORSUNLU MAHALLESİ’NDE KEŞKEK HAYRI YAPILDI ( 04.09.2019 )

KUYUCAK HORSUNLU MAHALLESİ’NDE KEŞKEK HAYRI YAPILDI

Kuyucak İlçesi’nin 5 Eylül Kurtuluş Günü Etkinlikleri Programı kapsamında Horsunlu’nun da Kurtuluş Günü olan 4 Eylül günü, Horsunlu Mahallesi’nde keşkek hayrı yapıldı.

Keşkek Hayrına Kuyucak Kaymakamı Yılmaz KURT, Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali GÜÇLÜ, AK Parti Kuyucak Gençlik Kolları Başkanı Mustafa TIRKAZ, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katılım sağladı.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

10.000 kişilik ve 16 kazan keşkeğin pişirildiği hayır töreninde Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere Tüm Şehitler adına Mevlid- i Şerif okutuldu. Mevlid-i Şerif’in okunmasının ardından Horsunlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden Raşit NALBANTOĞLU (72) ‘Kılınçların Gölgesinde’ isimli şiirini okudu.

HORSUNLU’MUZUN KURTULUŞU’NUN 97. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMAKTAN  MUTLUYUZ

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Yurdumuzun her köşesinde kadın, erkek, genç, ihtiyar bütün milletimizin birbirine kenetlenerek verdikleri şanlı mücadele ülke sevgisi ve bağımsızlık idealinin tarihi örnekleriyle doludur. Böylesi bir gururu yaşayan Horsunlu’muzun Kurtuluşu’nun 97. Yıldönümünü kutlamakla mutluyuz. Hayrımızı Allah Kabul Etsin. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere Tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.