KUYUCAK’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI ( 30.08.2019 )

KUYUCAK’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Kuyucak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü tören ile kutlandı.

Kuyucak İlçesi Cumhuriyet Meydanı’nda Kuyucak  Kaymakamı Yılmaz KURT, Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile program gerçekleşti.

İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşu ve Kuyucak Çok Programlı Lisesi öğretmenlerinden Gülsüm DANALI eşliğinde  İstiklal Marşı okundu. Kuyucak  Kaymakamı Yılmaz KURT ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK’ün halkın bayramını kutlamasının ardından Astsubay Oğuz SAYIN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kuyucak Bahri Uçuş Anadolu lisesi öğrencilerinden Gamze BOZKURT ve Furkan Yıldız’ın günün anlam ve önemine yönelik şiirlerinin okunmasından sonra Kuyucak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından folklor gösterileri sunuldu.

“30 AĞUSTOS ZAFERİ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK RUHU İÇERİSİNDE BAĞIMSIZLIK MEŞALESİNİN EBEDİYEN YANACAĞI BİR ZAFERDİR”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “30 Ağustos Zaferi Milli Birlik ve Beraberlik Ruhu İçerisinde Bağımsızlık Meşalesinin Ebediyen Yanacağı Bir Zaferdir.Bu Zaferin Kahramanları Olan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere Tüm Şehit Ve Gazilerimizi Minnet ve Şükranla Anıyorum.30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.” Şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Meydanı’ ndaki  programın ardından Kaymakamlık Makamında Tebligat Töreni gerçekleştirildi.