PAMUKÖREN SOSYAL TESİSLERİNDE YIL SONU GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ ( 29.08.2019 )

PAMUKÖREN SOSYAL TESİSLERİNDE YIL SONU GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ

Kuyucak Belediyesi ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen yaz kursları kapsamında Yüzme Kursları tamamlandı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Pamukören Sosyal Tesislerindeki kursa katılan kursiyerler kurslarını yapmış oldukları yarışmalar ve gösterilerle taçlandırdı. Yıl Sonu Gösteri Töreni velilerin de yoğun katılımı ile eğlenceli  bir şekilde devam etti.Kursiyerlerin gösterilerinin ardından madalya töreni yapılarak öğrencilere hediyeleri dağıtıldı.

Pamukören Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Yıl Sonu Gösteri Ve Madalya Törenine, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz KURT, Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, daire amirleri, veliler ve vatandaşlar katılım sağladı.

“ÇOCUKLARIMIZ NE KADAR ŞANSLI”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, “Çocuklarımız ne kadar şanslı. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile öğretmenlerimizin gözetiminde  bugün bu hijyenik  ve tertemiz havuzlarda mükemmel bir şekilde yüzme öğreniyorlar. İnşallah Kurslara 2 yıl düzenli katılım sağladıklarında iyi birer yüzücü olacaklarını düşünüyorum. Gençlerimize çocuklarımıza bu fırsatları sunan  Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve Kaymakamımız Sayın Yılmaz Kurt’a çok teşekkür ediyorum.Pamukören Havuzda Pamukören merkez, Gencelli, Gencellidere, Azizabat, Başaran, Karapınar ve Çamdibi Mahallelerimizden 180 öğrencimiz kursa katılım sağladı. 2019 yılında 180,2018 yılında 80, 2017 yılında 180,2016 yılında da 150 öğrencimize hergün  ücretsiz servis hizmeti sunduk.2016-2019 yılları arasında toplam Pamukören Sosyal Tesisleri ve Kuyucak Gençlik Merkezimizde 1110 öğrencimizin Kuyucak Halk Eğitim Merkezi tarafından  görevlendirilen öğretmenlerimiz eşliğinde yüzme öğrenmelerini sağladık. Yüzme kurslarının yanı sıra resim, drama,el sanatları,tenis, basketbol,voleybol kurslarımız ile faaliyetlerimiz devam etmiştir.” Dedi.

KUYUCAK’ I MODEN BİR İLÇE HALİNE GETİRME YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Pamukören Sosyal Tesisleri ve Kuyucak Gençlik Merkezimizin ardından Horsunlu Mahallemizde de yüzme havuzumuz,kültür merkezimiz ,tenis kortumuz, voleybol – basketbol sahaları ile güzel bir Sosyal Tesisi daha Horsunlu’muza kavuşturacağız.

“KUYUCAK SPORTİF MANADA ÇOK YETENEKLİ SPORCULARA SAHİP BİR İLÇEDİR.”

Kuyucak’ın sportif manada çok yetenekli sporculara sahip bir ilçe olduğunu belirten Başkan ERTÜRK, “Özellikle ata sporumuz olan güreşte, halterde, badmintonda, tekvandoda İlçemiz adına yarışan sporcularımız Türkiye birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü kazandılar. Bütün bu sporcularımızı, ailelerini ve onları özveriyle çalıştıran öğretmenlerini tebrik ediyorum. Kuyucak Belediyesi olarak bu sporcularımızın gerek ulaşım gerek malzeme gerekse konaklama giderlerini karşıladık. Ayrıca bu başarılı sporcularımızı Kuyucak Kaymakamlığımız ile birlikte düzenlediğimiz organizasyon ile Çanakkale Tanıtım Gezimize gönderdik.Bu vatanı vatan eden Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizin ne zorluklara zafere imza attıklarını onlara hissettirdik.” Şeklinde ifade etti.

“BAŞARI İÇİN ÖNCE KENDİNİZE İNANACAKSINIZ DAHA SONRA HAREKETE GEÇİP ASLA VAZGEÇMEYECEKSİNİZ”

“Başarı için önce kendinize inanacaksınız daha sonra harekete geçip asla vazgeçmeyeceksiniz.” Diyen  Başkan ERTÜRK, “Yüzme kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum.Kurslarımızı başarıyla sürdüren öğretmenlerimize, Kaymakamımız Sayın Yılmaz KURT’ a, Halk Eğitim Müdürlüğümüze, Kuyucak Gençlik Spor Müdürlüğümüze, Milli eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

,