ÇAM ORMANININ İÇİNDE SAKLI CENNET: KUYUCAK BELEDIYESI BELENOVA MESIRE ALANI ( 26.06.2019 )

ÇAM ORMANININ İÇİNDE  SAKLI CENNET: KUYUCAK BELEDIYESI BELENOVA MESIRE ALANI

Kuyucak Belenova Mesire Alanı Kır Lokantası’nın ve müştemilatın inşaat  çalışmalarını tamamlanarak doğayla iç içe huzur dolu bir yer haline getirildi.

DOĞAL ÜRÜN PAZARI

Çevre köylüler  ürünlerini satabilecekleri doğal ortamda yetiştirdikleri sebze, meyve, kurutulmuş bakliyatlarını . Kuyucak Belediyesi tarafından hazırlanan sergi alanlarında satış yapabilecekler. Doğal pazarda tezgah açan köylüler de taze ürünleri aracısız olarak satma şansına kavuştuklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Belenova  Gedik mevkisinde 10 hektar ve bin 200 rakımlı, çam ormanından oluşan ve yanında gölet bulunan alan kış aylarında da hizmet  verdi. Mesire alanı kır lokantası içerisinde aynı zamanda, çocuk oyun alanı, otopark, yürüyüş yolu alanlarıyla doğanın içerisinde aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturuldu.

TURİZM YAŞAM ALANI HALİNE GETİRİLDİ

Kuyucak Belediye Başkanı  Metin Ertürk " İlçemize çok güzel bir turizm yaşam alanı daha kazandırdık. Doğal orman yapısında bulunan çam ağaçlarından oluşan mesire alanında kır lokantası ile birlikte halkımızın kış ve yaz aylarında sosyal aktivitelerini  gerçekleştirebileceği alanlar  oluşturduk. Halkımıza şehrin stresinden uzakta, dinlenebilecekleri ve aynı zamanda da doğanın tadını çıkarabilecekleri alternatif turizm alanı haline getirmiş bulunuyoruz” diye konuştu.

, ,