Kuyucak, Başkanı Metin Ertürkle Bayram Coşkusunu Yaşadı ( 19.06.2019 )

Kuyucak, Başkanı Metin Ertürkle Bayram Coşkusunu Yaşadı

Kuyucak’ta bayram coşkusu halkında yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Yılmaz Kurt, Ak Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Meclis Üyelerinin katılımıyla Kuyucak Çok Amaçlı Pazar yerindeki Düğün salonunda gerçekleştirilen Bayramlaşma programı daire amirlerinin ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve İlçe Jandarma komutanlığına bayram ziyaretinde bulunan Metin Ertürk, ardından Pamukören mahallesinde bulunan Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlıları ziyaret ederek gönüllerini alan Başkan Ertürk, her bayram olduğu gibi bu bayram da büyük bir sevgiyle karşılandı. Yaşlılar, "Başkanımız bizi hiç yalnız bırakmıyor her zaman bizi ziyaret ederek gönlümüzü alıyor sağ olsun" dedi.

Ardından Horsunlu Mahallesinde bulunan Horsunlu Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezine Bayramlaşma ziyaretinde bulunan Başkan Ertürk, "Yaşlılarımızı sadece bayramlarda değil her daim ziyaret etmeliyiz ve her zaman yanlarında olmalıyız, koca çınarlarımızı Allah başımızdan eksik etmesin." diyerek yaşlıların gönlünü aldı.

Gencelli Mahallesindeki aziz şehid Ali İnceoğlu'nun da ailesini unutmayarak bayram ziyaretinde bulundu.

Başkan Ertürk ““Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan 11 ayın sultanı, bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın manevi üzüntüsüyle birlikte Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul eylesin.

Huzur ve dayanışmanın yaşandığı kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı, paylaşmayı Allah’ın bereketi ve rahmetiyle birlikte yaşadık. Allah Ramazan’a yeniden kavuşmayı nasip etsin” diyerek tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını Kutladı.

,