Aydın 2.Kitap Fuarın da Kuyucak Belediyesiyle Öğrenci Çoşkusu ( 31.05.2019 )

Birbirinden ünlü yazarlar Aydın’da okurlarıyla buluştu. Aydın’da bu yıl 2.'si düzenlenen Kitap Fuarı, 24 Mayıs ile 1 Haziran tarihleri arasında kapılarını Aydınlılara açtı. Aydın 2. Kitap Fuarı'na tanınmış şair, yazar ve sanatçılarla

Aydın Valiliği’nin desteğiyle, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Aydın Kitap Fuarı, Atatürk Kent Meydanı'nda 24 Mayıs Cuma günü saat 14.00’de kapılarını açtı. Fuarda tarihçi, akademisyen ve yazarlara ev sahipliği yaptı.

Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleşen  fuarda Nurullah Genç, Yusuf Kaplan, İsmail Kılıçarslan, Kemal Sayar, Serdar Tuncer, Mehmet Ali Bulut, Canan Tan ve Tarık Tüfen ve daha bir çok yazar Aydın’daki kitap fuarına katılarak okurlarıyla buluşacak.

Kitap fuarının ardından hep birlikte arkeoloji müzesini de gezen öğrenciler Kuyucak merkez Atatürk Ortaokulu ve Horsunlu Koca Yusufoğlu Hasan Ortaokulu’ndan 120 öğrenci; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz’a öğrencileri kuyucaktan Aydın’a Gitmek için araç desteğinde bulunan Metin Ertürk’e böyle bir olanak sağladığı ve dolu dolu keyifli bir gün geçirdikleri için çok teşekkür ettiler.

,