HORSUNLU’DA KIR DÜĞÜN BAHÇESİNİN YAPIMINA BAŞLANDI ( 15.05.2019 )

Horsunlu Mahallesindeki Atatürk Parkı Restorasyon ve Peyzaj  çalışmaları ile yenileniyor.
4000 metrekarelik geniş bir kullanım alanı bulunan Atatürk Park içersinde çocuk oyun grubu, kafeterya, yazlık kır düğün bahçesi ve yemek pişirme alanlarıyla vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilinde tasarlandı. 1000 metrekarelik alanda yazlık kır düğün bahçesi inşaatı hızla devam ediyor.
 HORSUNLU SOSYAL BİR MAHALLE OLACAK.
Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirten Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk;”Horsunlu Mahallesi Sosyal Tesislerinin hemen ardından Horsunlu Atatürk Parkı restorasyon çalışmalarının da startını vermenin gururunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek olup Horsunlu için her şeye değer, gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
Çalışmaları sürekli bizzat takip eden Başkan Ertürk “Horsunlu her açıdan sosyal bir mahalle olacak 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz” diyerek açıklamalarda bulundu.
Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünden de alınan bilgiye göre 2019 yılında evlenmeyi düşünen çiftlerimiz şimdiden tarihleri doldurmaya başlamışlardır. Şimdiden herkese hayırlı olsun.