ŞEHİTLERİMİZ İÇİN PAMUKÖREN’DE GELENEKSEL KEŞKEK HAYRI DÜZENLENDİ ( 18.03.2019 )

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN PAMUKÖREN’DE GELENEKSEL KEŞKEK HAYRI DÜZENLENDİ

Kuyucak Belediyesi ve Pamukören Mahallesi halkının katkılarıyla 18 Mart Şehitleri anısına hayır yemeği verildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Keşkek hayrı Kuyucak Kaymakamı Yılmaz KURT Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertük, AK Parti Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa SAVAŞ, Aydın AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet ERİM, Nazilli Belediye Başkanı Haluk ALICIK, Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa ABAK, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanımız Sayın Ali GÜÇLÜ, daire amirleri ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

BİNLERCE KİŞİ ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİ

Pamukören Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri’nde Kuyucak Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla 10 bin kişilik keşkek hayrı gerçekleştirildi.19 yıldır geleneksel hale getirilen keşkek hayrına, çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte  Keşkek hayrına her yıl katılan Mehter Takımı, çaldığı Hücum Marşı ve marşlar eşliğindeki gösterileri ile hem Çanakkale Savaşı’nı canlandırdı hem de tarihi esintileri vatandaşlara sundu. Mehter marşı gösterileri yoğun ilgi gördü. Etkinlik kapsamında düzenlenen keşkek hayrına katılan binlerce kişi şehitler için dua etti.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi anma programı çerçevesinde keşkek hayrını gerçekleştirdiklerini belirten Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “19yıldan beri devam eden bu Mevlid-i Şerif’li keşkek hayrımızı bir kez daha gerçekleştirdik. Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Onlar için ne yapsak azdır. Onlar bu vatanı bizlere emanet ettiler. Onlar şehadete eriştiler.  Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu milli bir ruhtur. Vatanımızın her karış toprağı için mücadele veren askerlerimizin nasıl arkasında olduğumuzun bir göstergesidir. Ve halkımız bunu bir kez daha gösterdi” dedi.