BAŞKAN ERTÜRK’TEN PAZARYERİ VE ESNAF ZİYARETİ ( 23.02.2019 )

BAŞKAN ERTÜRK’TEN PAZARYERİ  VE ESNAF ZİYARETİ

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, AK Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, AK Parti Kuyucak Gençlik Kolları Başkanı Mustafa TIRKAZ ve Meclis Üyeleri ile birlikte pazaryeri alıcı ve satıcı vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.Pazar tezgahlarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden  ERTÜRK’e halk yoğun ilgi gösterdi.

“Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek Kuyucak’a değer  hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz.”

Başkan ERTÜRK, vatandaşlara hayırlı işler dileyerek, “Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip onları dinleyerek;  bizlerden isteklerini öğrenip, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye özen gösteriyoruz. Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak  ve   Kuyucak’a değer  hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz . Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz ilgi  karşısında mutlu oluyoruz.”

Vatandaşlarla bir araya gelerek  halkın her zaman arasında olan ERTÜRK, “Her fırsatta  halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz ilgi  karşısında mutlu oluyoruz.” şeklinde belirtti.