Kuyucak Güreşe Doydu ( 08.12.2018 )

Aydın ili Kuyucak İlçesinde Şehit  Astsubay Bahri Uçuş anısına düzenlenen güreş turnuvasında sporseverler güreşe doydular. Kuyucak Atatürk Spor Salonunda Aydın, Denizli, Muğla,  Uşak  ve Afyon illerinden gelen  takımlarının kız ve erkek 157 güreşçinin katılımıyla bu yıl ikincisi düzenlenen güreş Turnuvasına Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, daire amirleri, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü katıldılar.

KUYUCAK BELEDİYE BAŞKANI METİN ERTURK’E GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI PLAKET VERDİ

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın tarafından Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ‘e ata sporumuz güreşe yaptığı katkılardan dolayı Aydın Güreş İl Temsilcisi İbrahim Kılınç tarafından plaket takdim edildi. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Erturk "Kuyucak Belediyesi’nin katkıları  ile Kuyucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce  düzenlenen  Güreş Turnuvasına kızlar ve erkekler  kategorisinde katılım sağlayan Kuyucak Belediyespor, Uşak Eşmespor, Afyon Taşoluk Belediyespor, Denizli Güreş Eğitim Merkezi, Denizli Sarayköy Belediyespor, Denizli Çivril Belediyespor, Uşak Gençlikspor, Aydın Kuşadası Gençlik Spor, Nazilli Gençlik Spor takımlarımız sporcu yönetici ve antrenörlerine çok teşekkür ederim" dedi.

Ertürk, “Ata sporumuz olan güreşi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Kuyucak Belediyespor kulübümüz bünyesinde kurmuş olduğumuz  güreş takımımız çok büyük başarılara imza atmaya başladı “dedi.

Yapılan güreşler sonunda erkekler kategorisinde Denizli Çivril Belediyespor birinci olurken Kuyucak Belediyespor ikinci Denizli Sarayköy belediyespor ucuncu oldu.

Kızlar  kategorisinde ise  Uşak Eşmespor birinci, Afyon Taşoluk Belediyespor ikinci, Kuyucak Belediyespor üçüncü oldu.