Kuyucak’ta Engelliler Günü Kutlandı ( 07.12.2018 )

Kuyucak Pamukören Rehabilitasyon Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu Müdüresi Yrd. Doç. Dr. Bilge Doğanlı ,  AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü ve Daire Amirlerinin katılım sağladığı  programda engelliler tarafından hazırlanan sergi büyük ilgi gördü. Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu öğrencileri de katılımcılar arasındaydı.

Pamukören Rehabilitasyon Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla  başlayan   programda   protokol üyeleri engelliler ile yakından ilgilendi.

“Asıl amacımız hayatlarına engelli olarak devam eden vatandaşlarımızın önüne çıkan engelleri ortadan  kaldırmak.”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “ Bizler toplumumuzun her kesimine hizmet verebilmek amacıyla çalışıyoruz. Ve asıl amacımız hayatlarına engelli olarak devam eden vatandaşlarımızın önüne çıkan engelleri  ortadan kaldırmak.” dedi.