METİN ERTÜRK HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR ( 25.11.2018 )

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Merkezdeki mahallelerde dahil olmak üzere 36 Mahalleye hizmet götürüyor. Ve hizmetleri yerinde incelemek için mahallelerin yolunu tutuyor. Vatandaşlarla bizzat görüşerek sorunları yerinde görerek müdahale edilip çözüm üretiliyor.

UZAK YAKIN DEMEDEN HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Toplamda 36 Mahalleye hizmet götüren Kuyucak Belediye Başkanı Ertürk “Uzak yakın demeden hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. En uzak mahallemizden biri olan Taşoluk Mahallemize olan uzaklığımız 42 Kilometre. Ama vatandaşımızı küçük, büyük ayırmadan hepsini kucaklıyoruz. Gönül belediyeciliği, Ak Belediyeciliği en güzel şekilde icra ediyoruz”dedi.

VATANDAŞIMIZIN BİZE NEREDE İHTİYACI VARSA BİZ ORADAYIZ

Haftanın belirli günlerinde iş yoğunluğuna göre mahallelere Fen İşleri Ekipleriyle ziyarete çıktığını anlatan Başkan Ertürk, “Halka Hizmetin Hakka Hizmet olduğunu biliyoruz ve gece gündüz demeden Her şey güzel bir Kuyucak için çalışıyoruz ve çalışacağız. Şu anda bulunduğumuz Yeşildere Mahallemizdeki parke taşı döşeme ve Cemiyet Alanındaki çalışmalarımızı yerinde incelemek ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunmak için Merkezden 34 Kilometre uzaktayım. Vatandaşımızın bize nerede ihtiyacı varsa oradayız “ diyerek ekledi.