Kuyucak’ta Genç Çiftçilere Damızlık Hayvanları Teslim Edildi ( 16.11.2018 )

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca gerçekleştirilen Genç Çiftçileri destekleme Projesi kapsamında Kuyucaklı hak sahiplerine damızlık hayvanları teslim edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından uygulamaya konan Kırsal Kalkınma Desteklerinden, Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi kapsamında, Kuyucak İlçesinde  projeleri onaylanan hak sahibi Genç Çiftçilerimize, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve Kuyucak İlçe  Tarım ve Orman  Müdürü Selahattin Varol’un katılımıyla damızlık Büyük Baş Hayvanlarının teslimi yapıldı.

Projeleri onaylanan hak sahipleri, Kuyucak İlçe Merkezinden Selami Baklacı, Yeşildere Mahallesinden Meryem Akın ve Kayran Mahallesinden Zahide Akyıldız, beşer adet büyükbaş damızlık hayvanlarını  teslim alarak “ Allah Cumhurbaşkanımızdan, Bakanımızdan ve Hükümetimizden Allah Razı Olsun” dedi.

“Allah, hastalıksız ve kazançlı hayvancılık nasip etsin.”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, hak sahiplerine hayvanlarının hayırlı olmasını dileyerek “Allah, hastalıksız ve kazançlı hayvancılık nasip etsin.”  dedi.