KUYUCAK’TA TOKİ SAHİPLERİ ANAHTARLARINI TESLİM ALDI ( 19.10.2018 )

Kuyucak’ta, Başbakanlık  Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) ve Kuyucak Belediyesi işbirliği ile yapımı tamamlanan 177 konutun anahtar teslim töreni yapıldı.

EV SAHİPLERİ ANAHTARLARI AYDIN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN TESLİM ALDI

Kuyucak’ta, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) ve Kuyucak Belediyesi işbirliği ile yapımı tamamlanan 177 konutun anahtar teslimi için Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryerinde tören düzenlendi.  Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda yapılan Anahtar Teslim Törenine, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk , AK Parti Aydın  Milletvekili Metin Yavuz, AK Parti Aydın  Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Kuyucak İlçe Teşkilat Başkanı Ali Güçlü, İlçe Meclis Üyeleri,  Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları ve  TOKİ hak sahipleri katıldı.

KUYUCAK ÖRNEK BİR AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTI

Anahtar Teslim Töreninin açılış konuşmasını yapan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Kuyucak halkının refah seviyesini  arttırmak amacıyla örnek bir AK Belediyecilik anlayışı ile yola çıktık ve geldiğimiz bu günlerde  hizmetlerimizi sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bugün gelmiş olduğumuz noktada hiç almağı kadar yatırım alan Kuyucak’ a 51 Milyon TL Yatırım bedeli ayrıldı. Projelerimizin hayata geçmesi için desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve Hükümetimize teşekkür ediyorum.” diyen Başkan Ertürk, “ Kuyucak’ın kaybettiği yılları kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz, gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kuyucak halkının refah seviyesini arttırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın bundan hiç şüphesi olmasın. Bu yola çıkarken inançla çıktık. Ve geldiğimiz bu günler örnek bir Ak Belediyecilik anlayışı ile hizmetleri sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ sahiplerimize yeni evlerinde sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Hayırlı Uğurlu olsun” diyerek ekledi.

KUYUCAK ÇOK ŞANSLI

Aydın Ak Parti Milletvekillerinden Bekir Kuvvet Erim, konuşmasında” Kuyucak Halkı, böyle çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanlıdır. TOKİ sahiplerinin evlerinde güle güle oturmalarını diliyorum” diyerek duygularını belirtti.

Aydın Ak Parti Milletvekillerinden Metin Yavuz, konuşmasında “ Kuyucak halkına ve TOKİ sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. AK Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren bir Belediye Başkanına sahip olan Kuyucak’ın refah seviyesinin daha da artacağına inanıyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.