Kuyucak Gençlik Merkezi Yüzme Kursu Yılsonu Gösterileri ( 29.08.2018 )

Kuyucak  Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Kuyucak Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri'nde Yüzme kursu Öğrencileri tarafından hazırlanan 2018 Yaz Spor okulu yıl sonu gösterileri gerçekleştirildi.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve Daire Amirlerinin katılımyla gerçekleşen programda çocuklar kurslarda öğrendiklerini havuzda sergilediler.. Havuz gösterilerinde minik yüzücülerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Başkan Ertürk, ''Çocuklarımız bizim çok önemli, onların alacakları eğitime çok değer veriyoruz. Bu eğitimler arasında yaşam boyu öğrenim niteliğindeki Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kursların ayrı bir kıymeti var. Çocuklarımız büyüdüklerinde çok faydasını göreceklerine inandığımız yüzmeyi öğrensinler. Söz konusu kurslarda görev alan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Gösteriden sonra, Başkan Ertürk ve Daire Amirleri tarafından çocuklara madalyalar takılarak okul çantaları dağıtıldı.

,