Kurban Bayramı'nı Kutladık ( 23.08.2018 )

İlçemiz Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu'nda Bayramın ikinci günü saat 10:00'da  AK Parti İlçe Teşkilatımız,Meclis Üyelerimiz, Belediye Personelimiz ve halkın da katılımıyla Bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik.Düğün Salonu'ndaki Bayramlaşma Programımızın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek Emniyet Mensuplarımızın ve Askerlerimizin Bayramını kutladık.
   Sonrasında 3 Eylül 2016'da Hakkari Çukurca'da şehit olan kahraman askerimiz  Astsubay Bahri Uçuş'un ailesine Bayram ziyaretinde bulunduk. Ziyaret esnasında ailesinin oğulları için hazırlamış olduğu odayı  gezdik.
  Aziz Şehidimizin odasındaki incelemelerden sonra Horsunlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlılarımızla bayramlaşarak onların gönüllerini aldık.