15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Anıldı. ( 21.07.2017 )
​Vatandaşlarımızın saat 21:00 itibariyle meydanda toplanmaya başlamasının ardından 22:45'te Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile programımız başlamıştır. Ardından Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüşümüz, Uğur Mumcu Parka oradan da Kanal Kahveleri mevkisine yürünerek Cumhuriyet Meydanında son buldu.

00:13 te Sela'nın okunmasının ardından Kuyucak Kaymakamı Selami Işık ve Belediye Başkanı Metin Ertürk konuşmalarını yaparak vatandaşlara seslendi. Konuşmaların ardından Slaytlar ve sinevizyon yayınları ile Ülke genelindeki haberler, Cumhuriyet Meydanına kurulan platform üzerinden tüm vatandaşların izlenmesi sağlandı.​

, , , ,