3. Doğa yürüyüşü Sarıcaova mahallesine yapıldı. ( 14.03.2016 )
 Belediyemiz tarafından her yıl düzenlenen Doğa ve Sevgi yürüyüşü 13 Mart pazar günü yapıldı. Yürüyüşe Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK, Kuyucak Daire amirleri ve Kuyucak merkez ve çevre mahallelerden yaklaşık 400 kişi katıldı.

Yürüyüş Belenova mahallesinde bulunan kaplanger yangın kulesinin bulunduğu yerden başlayarak Sarıcaova mahallesinde sona erdi. Yürüyüş sonunda Sarıcaova mahallesi sakinleri yürüyüşe katılan kalabalık grubu karşıladı.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK yürüyüş sonunda Sarıcaovalı bayanların ve yürüyüşteki bayanların kadınlar gününü kutlayarak herbirine karanfil dağıttı.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK'ün elinden karanfil alan bayanlar Belediye Başkanımıza teşekkür ettiler.