İlçemiz Gencelli mahallemizde yaya alt geçit bakım çalışması yapıldı. ( 30.12.2015 )
    İlçemiz Gencelli mahallesinde vatandaşlarımızın kullandıkları yaya alt geçidinde Fen işleri, ekiplerimiz tarafından yenileme çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK'ün mahalle ziyaretleri esnasında Vatandaşlarımızın yaya alt geçidi bakımsız olduğu için kullanamadıklarını gördü ve Belediye Fen işleri ekiplerimize talimatı vererek alt geçit düzenleme çalışmaları başladı.

Belediye Fen İŞleri Ekiplerimiz Alt geçitte su birikintisi olmasından dolayı zemine beton atarak yer düzenlemesi yapıldı ve Alt geçit ışıklandırması yapıldı. Alt geçidin giriş ve çıkışına parke taşı döşemesi yapılarak Alt geçitte yağan yağmurlardan sonra çamur oluşması önlendi.

Mahalle sakinlerimiz yaya alt geçidini kullanabilecek olmalarından dolayı Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK' e teşekkürlerini ilettiler.