İlçemiz merkezde bulunan Yazlık düğün salonu olarak kullanılan alanın yıkımı tamamlandı ( 30.11.2015 )

İlçemiz merkezde bulunan Yazlık düğün salonu olarak kullanılan alanın yıkımı tamamlandı.

İlçemiz merkezde bulunan yazlık düğün salonunun yıkımı tamamlandı. İlçemizde Kuyucak'ın ortasından geçen kargılıdere ıslah ve peyzaj çalışmaları kapsamında Kuyucak'ımızın çehresini değiştirecek projemizin içinde kalan Belediye Yazlık düğün salonu Belediye Fen işleri ekiplerimiz tarafından yıkıldı.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK "İlçemizin çehresini değiştirecek peyzaj ve Rekreasyon çalışmaları kapsamında Eski düğün salonu yerine daha modern ve Kuyucak'ımıza yakışır bir düğün salonu inşa edilecek." dedi.