İlçemiz merkezde eski pazaryerinin yıkımı başladı. ( 06.11.2015 )

İlçemiz merkezde eski pazaryerinin yıkımı belediye ekiplerimiz tarafından  başladı. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, yıkılan pazaryerinin yerine yapılacak 3 katlı pazaryerini 2016 yılında bitireceklerini bildirdi.

Kuyucaklı vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayamaz hale geldiği için yıkılan mevcut pazaryerinin yerine, 7 bin metrekarelik 3 kat üzerinden toplam 21 bin metrekare kapalı alan oluşturacak. Zemin kat otopark olarak kullanılacak, birinci kat ayakkabı, konfeksiyon, kasap ve esnafa tahsis edilecek, üst katta ise sebze ve meyve pazarı olacak. Kuyucak'a yapılacak olan yeni pazaryerinin yapımı tamamlanana kadar Cumartesi günleri kurulan Pazar da İnönü Caddesi'nin üst kısmında bulunan ara sokaklara taşınacak.