Bir ailemize daha konteynır ev verildi. ( 01.09.2015 )

Belediyemiz yardıma ihtiyacı olan ailelerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Belediyemiz Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları gideriliyor. İlçemiz merkez Aydınoğlu mahallesinde ikamet eden Mehmet Coşkun'un evi olmadığı ve kültür ve sosyal işler müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenmiştir.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK'ün talimatı üzerine Mehmet Coşkun'a konteynır ev verilmiştir. Yeni bir eve kavuşan ailemiz Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK'e teşekkürlerini iletmişlerdir.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK  " Yardıma ihtiyacı olan ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.