Kuyucak Halkı Belediyemizin düzenlediği Öksüz ve yetimler iftar yemeğinde buluştu. ( 03.07.2015 )

Belediyemiz tarafından düzenlenen öksüz ve yetimler iftar yemeği 2 Temmuz Perşembe günü Cumhuriyet meydanında yapıldı.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK iftar yemeğinden önce öksüz ve yetimlerin hediyelerini verdi. Çocuklar Belediye Başkanımız  Metin ERTÜRK’e teşekkür ettiler.

İftar yemeğine uzak yakın 36 mahallemizden gelen vatandaşlarımız, Kuyucak kaymakamı Alp ARSLAN, Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK,, Ak parti Nazilli İlçe Başkanı İmran ACAR ve Yönetim kurulu ve Daire Amirleri bir araya geldi.

, ,