İlçemiz Cumhuriyet mahallesi Dr. Şevki Yıldız caddesinde yolun taş döşemesi yenilendi. ( 29.06.2015 )

Yağan aşırı yağmurlarda yağmur suyunun parke taşlarının altına girerek parke taşları bozulmuş ve yol çökme aşamasına gelmiştir. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için Belediyemiz çalışmalara başlamıştır.

Belediye Fen işleri ekiplerimiz yaptıkları incelemeler sonucunda yoldaki parke taşlarını sökerek  bozuk olan yolu parke kaplama çalışmalarına başlamıştır.

Ekiplerimiz yolu kısa sürede tamamlamak için çalışmaları hızlandırmış ve bozuk olan yol parke taşıyla kaplanarak tamamlanmıştır.

Vatandaşlarımız yapılan bu hizmetten memnun olduklarını ve  Belediyemize teşekkürlerini dile getirdiler.