19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Kutladık. ( 19.05.2015 )

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 96 ncı yıl dönümü kutlama törenleri 19 Mayıs 2015 Salı Sabahı Saat.09.00’da İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili Süleyman Bacaksız tarafından Cumhuriyet Alanında Atatürk Anıtına çelenk koymasıyla başladı.Çelenk konmasının ardından saygı duruşu ve Kuyucak Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Münire Çankaya nezaretinde İstiklal Marşı okundu.

Verilen 45 dakikalık aranın ardından saat 10:00 da devam eden programa Kuyucak kaymakamımız Alp Arslan, Kuyucak Belediye Başkanımız Metin Ertürk ve daire amirlerimiz katıldı. Programa Kuyucak Halk eğitim nerkezi tarafından düzenlenen etkinliklerle devam edildi. İlk önce yetişkin grup halk oyunu ekibi ege oyunlarını oynadı. Daha sonra program halk eğitim merkezi ve Kuyucak Anadolu lisesinin hazırlamış olduğu programlarla devam etti.

İlçemiz de düzenlenen turnuva ve yarışmalarda dereceye giren sporcuların ödül alma töreninde ödüller Kuyucak  Kaymakamımız Alp Arslan, Kuyucak Belediye Başkanımız Metin Ertürk, Garnizon Komutanı Halis Karabayır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Gürbüz ve Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Süleyman Bacaksız tarafından verildi.