Belediyemiz tarafından cam ve ambalaj atıklarının geri dönüşümü için kumbaraların dağıtımı tamamlandı. ( 05.05.2015 )

İlçemiz merkez İnönü cad. ve mahallelerimizde toplam 15 adet cam ve ambalaj atığı kumbaraların dağıtımı tamamlandı.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü ile İlkim Geri kazanım firması arasında yapılan anlaşma doğrultusunda cam ve ambalaj atıklarının yürürlükteki yasal düzenlemeleri uyarınca 15 adet cam ve ambalaj atığı kumbaraları yerleştirildi.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK “cam şişe ve kağıt ambalaj kumbaraların çevre duyarlılığı ve geri dönüşüm açısından büyük bir işlev gördüğünü, Cam kumbara ve kağıt ambalaj atığı uygulamasındaki amacımız çevre temizliğine önem vermenin yanı sıra cam şişe ve kağıt ambalaj atıklarının belirli noktalarda toplanarak tekrar geri kazandırmak” olduğunu söyledi.

,