23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.. ( 23.04.2015 )

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.

23 Nisan Programı İlçe milli eğitim Müdürü Murat Gürbüz'ün çelenk koyma töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı 'nın  ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe milli  eğitim müdürü Murat Gürbüz yaptı.

Okullarımızın düzenlemiş olduğu programları Kuyucak kaymakamımız Alp ARSLAN, Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK, Garnizon komutan vekili Jan. Kd. Başçvş.  Aliş KARABAYIR ve Daire amirleri izledi.

Saat 11.00'de biten kutlamaların ardından Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikle devam etti. Şenlikte pamuk şeker ve Osmanlı macunu dağıtıldı. Palyaçolar ve yeteneksizsiniz programında tanınan bir köpeğin gösterileri çocuklar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Tüm fotoğraflar için Tıklayınız