Hoşgeldn Bebek Projesi... ( 20.04.2015 )

Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından başlatılan Hoşgeldin Bebek projesi devam ediyor.

2015  Mart Ayı içinde doğan 8 bebeğimizin  ailelerini ziyaret ettik. Ailelerimize yapılan ömürlü olsun ziyaretleri esnasında Belediye Başkanımız Metin Ertürk'ün hazırlattığı hediye paketleri ailelerimize verildi. Hediye paketleri ile birlikte evlere ziyarete  giden Belediyemiz Personellerini karşısında gören aileler bu  mutlu günlerinde kendilerini unutmayan Belediye Başkanımız Metin Ertürk'e teşekkürlerini dile getirdiler.

Belediye Başkanımız Metin Ertürk " Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Hoşgeldin Bebek projemiz kapsamında her ay doğan bebeklerin ailelerine ziyaretimiz devam edecektir." dedi.